دوشنبه، فروردین ۲۴، ۱۳۸۸
با استفاده از فنآوري نانوپيل هيدروزني با ظرفيت بيشتروزمان دشارژطولاني تر در كشور ساخته شد
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۲۴/۱۳۸۸ ۰۷:۴۲:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
كشف راز سفيد شدن مو
جام جم آنلاين: محققان انگليسي و آلماني موفق شدند راز تغيير رنگ موها با بالا رفتن سن و سفيد يا خاكستري شدن آنها در سنين ميانسالي و پيري را فاش كنند.
به گفته اين محققان؛ وجود راديكالهاي آزاد اكسيژن دليل خاكستري شدن رنگ موهاست. اين پژوهشگران اميدوار هستند كه كشف جديد، آنها را به سمت ابداع روشهاي مفيد و كارآمد براي جلوگيري از سفيد شدن موها سوق دهد.
پروفسور هانيز دكر، محقق انستيتو بيوفيزيك در دانشگاه مانيز آلمان دراينباره خاطرنشان كرد: پيروكسيد هيدروژن منشا تغيير رنگ موهاست.
وي معتقد است: با افزايش سن ميزان اين ماده هم در پياز مو بيشتر ميشود و هم در نهايت از سنتز رنگدانه ملانين در تار مو جلوگيري ميكند.
بر اساس اين گزارش، پيروكسيد هيدروژن يك ماده سفيدكننده به شمار ميآيد كه محصول بازمانده از فعل و انفعالات متابوليك در بدن است. اين ماده شيميايي در تمام بافتهاي بدن وجود دارد و مقدار آن بسيار اندك است.
محققان ميگويند: در حالت عادي آنزيمي در بدن ترشح ميشود كه پيروكسيد هيدروژن را به آب و اكسيژن تجزيه ميكند، اما با بالا رفتن سن از مقدار اين آنزيم كاسته ميشود و در اين وضعيت بتدريج بر مقدار پيروكسيد هيدروژن افزوده ميشود.
پيروكسيد هيدروژن با اكسيده كردن يك اسيد آمينه به نام ميتونين به آنزيم تيروسيناز حمله ميكند. اين آنزيم سنتز شده و در نتيجه از مقدار آن كاسته ميشود. با كم شدن آنزيم از مقدار رنگدانه ملانين نيز كاسته ميشود.
اين اكسيداسيون توسط پيروكسيد هيدروژن علاوه بر تخريب روند توليد ملانين روي ساير آنزيمهاي مورد نياز براي ترميم پروتئينهاي آسيبديده نيز تاثير منفي ميگذارد و منجر به سفيد شدن موها ميشود.
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۲۴/۱۳۸۸ ۰۷:۲۹:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
یکشنبه، فروردین ۲۳، ۱۳۸۸
حذف پايان نامه از دوره كارشناسي ارشد
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۲۳/۱۳۸۸ ۱۰:۳۸:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
قرص چند دارویی" برای پیشگیری از بیماری های قلبی
پژوهشگران می گویند یک قرص ارزان قیمت که از ترکیب 5 دارو ساخته شده می تواند از حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری کند.
تا پنج سال قبل، این که یک قرص چند دارویی (polypill) بتواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را در اشخاص بالای 55 سال تا 80 درصد کاهش دهد، باور کردنی نبود ولی از آن هنگام تا کنون پیشرفت هایی در زمینه پیشگیری از این بیماری ها حاصل شده است.
اکنون آزمایشی که در هند صورت گرفته نشان می دهد که یک قرص ترکیبی می تواند از مبتلا شدن به این بیماری ها جلوگیری کند و استفاده آن بی خطر بوده و به خوبی قابل تحمل است.
در تهیه قرص چند دارویی، از 5 ماده دارویی که هر کدام از آنها به تنهایی مصرف می شود یعنی آسپرین، استاتین که برای پایین آوردن کلسترول است و نیز سه داروی دیگر که برای کاهش فشار خون است استفاده شده است.
در این آزمایش 2 هزار و 53 نفر که دارای بیماری های قلبی نبودند ولی به دلیل فشار خون بالا یا کشیدن سیگار برای مدت طولانی، با خطر ابتلا به این بیماری ها مواجه بودند، تحت نظر قرار گرفتند و این قرص ترکیبی برای آنان تجویز شد.
نتیجه آزمایش نشان داد که تاثیر قرص ترکیبی به همان اندازه مصرف جداگانه هریک از 5 دارویی است که در قرص ترکیبی وجود دارد.
اشخاصی که قرص جدید بر روی آنان آزمایش شده بود، هم فشار خون و هم مقدار کلسترولشان کاهش یافت بدون این که مصرف این دارو عارضه جانبی داشته باشد.
پژوهشگرانی که این آزمایش تحت نظر آنان صورت گرفته بود می گویند این قرص ترکیبی می تواند خطر سکته مغزی و حمله قلبی را در اشخاص میان سال به طور بالقوه 50 درصد کاهش دهد.
نتیجه آزمایش مورد بحث در نشریه پزشکی Lancet چاپ شده ولی با وجود معتبر بودن این نشریه، متخصصین مصرف مادام العمر داروها را مورد سئوال قرار داده و می گویند مشکل فشار خون و کلسترول بیش از اندازه را به جای مصرف دارو می توان با رژیم غذایی و ورزش حل کرد.
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۲۳/۱۳۸۸ ۱۰:۳۴:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
باتری ویروسی؛ امیدی تازه برای تامین انرژی
این امر توسط گروهی از دانشمندان در دانشگاه MIT در آمریکا محقق شد که معتقدند سرعت و هزینه نسبتا پایین تولید "باتری های ویروسی" احتمالا برای صنایع جذاب خواهد بود.
پروفسور آنجلا بلچر که رهبری تیم تحقیقات را بر عهده داشت گفت: "موادی که ما استفاده کرده ایم آنقدر قوی هستند که بتوان از آنها در باتری اتومبیل استفاده کرد."
این گروه پژوهشگر اکنون در تلاش است باتری های با توان بالاتری تولید کند.
ویروس های باکتری خوار
نشریه ساینس (Science) که گزارشی از دستاورد جدید منتشر کرده، نوشته است که این دانشمندان از ویروس ها برای ایجاد هر دو قطب مثبت و منفی باتری (کاتد و آند) استفاده کردند.
وجود چهار عنصر عملکرد باتری را ممکن می سازد: آند، کاتد، محلول رسانای الکترولیت که بین دو قطب جریان دارد و عایقی که آند و کاتد را از هم جدا می کند.
یک باتری در اصل وقتی جریان الکترون ها از قطب منفی به قطب مثبت از طریق محلول الکترولیت ایجاد می شود، انرژی شیمیایی را به انرژی الکترو-شیمیایی تبدیل می کند.
دانشمندان دانشگاه MIT یک باتری لیتیومی (Lithium-ion) مشابه باتری های عادی موجود در بازار را تولید کردند با این تفاوت که از ویروس هایی که به طور ژنتیکی تغییر یافته اند برای ایجاد آند (که حاوی بار منفی است) و کاتد (با بار مثبت) استفاده نمودند.
ویروس مورد استفاده ویروسی از نوع ویروس های باکتری خوار (باکتریوفاژ - bacteriophage) محسوب می شود که باکتری ها را آلوده می سازد اما آسیبی به انسان وارد نمی کند.
آند، سه سال بزرگتر از کاتد
این دانشمندان سه سال قبل موفق شدند ژن های یک ویروس را به گونه ای تغییر دهند که اجزاء این ویروس در هنگام رشد در یک محور قرار گیرند و آندی سیم مانند در ابعاد نانو را تشکیل دهند که قطر آن یک دهم قطر موی انسان بود.
سپس میکروب ها را در محیطی آغشته به موادی کمیاب همچون اکسید کبالت و طلا کشت می دهند و از آنجا که این ذرات بار منفی دارند می توان آنها را به ورقه ای متراکم و پوشیده از ویروس تبدیل کرد که به عنوان آند عمل می کند.
اما اکنون پژوهشگران دانشگاه MIT از جمله پروفسور گربرند سدر و دستیار او میاکل استرانو یک کاتد قوی را نیز ساخته اند.
کار ساختن کاتد از آند دشوار تر بود زیرا این قطب جهت داشتن کارایی بیشتر می بایست خاصیت هدایت الکتریکی بیشتری داشته باشد اما اکثر موادی که برای استفاده به عنوان کاتد مد نظر قرار دارند عمدتا عایق محسوب می شوند.
از این رو ویروس مذکور بر روی فسفات آهن کشت داده شد و سپس با قراردادن لوله های کربنی نانو (Nanotube) در ماده حاصل، ماده ای با خاصیت هدایت الکتریکی بسیار بالا به دست امد.
باتری های حاصل که به محیط زیست نیز آسیب نمی رسانند، از ظرفیت انرژی و عملکردی معادل باتری های قابل شارژ در اتومبیل های برقی-بنزینی برخوردار هستند.
در حال حاضر باتری نمونه در ابعاد یک سکه ساخته شده است اما دانشمندان معتقدند ساختار فعلی به اندازه ای انعطاف پذیر است که می توان باتری هایی به شکل دستگاهی که قرار است از آن استفاده کند تولید کرد و از این رو تکنولوژی جدید بالقوه برای دستگاه های کوچک مانند تلفن های همراه بسیار مناسب است.
باتری های نمونه ساخته شده را می توان تا 100 بار شارژ و استفاده کرد اما پژوهشگران درگیر در این پروژه انتظار دارند این قابلیت را نیز در باتری های جدید به استانداردی در حد باتری های قابل شارز تجاری موجود در بازار برسانند।
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۲۳/۱۳۸۸ ۱۰:۳۰:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
دوشنبه، فروردین ۱۷، ۱۳۸۸
برنج، تنها ناجی تلفن های همراه غرق شده
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۱۷/۱۳۸۸ ۰۹:۰۸:۰۰ قبلازظهر 0 بحث تکميلي
یکشنبه، فروردین ۱۶، ۱۳۸۸
مصرف گوشت قرمز 'خطرناک است
موسسه ملی مبارزه با سرطان در آمریکا نتایج تحقیقات جدیدی را انتشار داده که براساس آن، کسانی که بیشتر گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده، مانند سوسیس، کالباس، ژامبون و گوشت نمک سود، مصرف می کنند در مقایسه با سایر افراد با خطر بیشتر ابتلای به بیماری های خطرناک قلبی و سرطان مواجه هستند.
این گزارش براساس تحقیقاتی تدوین شده که طی ده سال و با بررسی رژیم غذایی بیش از پانصد هزار نفر از گروه های مختلف مردم انجام گرفته و نشان می دهد که افزایش مصرف گوشت سفید در رژیم غذایی خطر مرگ در نتیجه این بیماری ها را کاهش می دهد.
براساس تعاریف این گزارش، کسانی "مصرف کننده حداکثر" مقدار گوشت قرمز تلقی شده اند که در روز به طور متوسط 160 گرم از این مواد را مصرف می کردند و در رژیم غذایی "مصرف کنندگان حداقل" این مواد هر روز شامل حدود 25 گرم گوشت قرمز بوده است.
نکته دیگر در گزارش موسسه ملی مبارزه با سرطان این است که کسانی که بخش عمده گوشت مصرفی آنان را گوشت سفید تشکیل می دهد در مقایسه با کسانی که کمترین مقدار گوشت سفید را مصرف می کردند کمتر در معرض خطر ابتلا به انواع کشنده سرطان یا بیماری قلبی قرار دارند.
پژوهشگران این مرکز نتیجه گرفته اندکه در صورتیکه همگان میزان مصرف گوشت قرمز خود را به سطح مصرف کنندگان حداقل این نوع گوشت، یعنی 25 گرم در روز، کاهش دهند، خطر مرگ در اثر ابتلای به سرطان یا امراض قلبی در مردان 11 درصد و در زنان 16 درصد کاهش می یابد.
به گفته این پژوهشگران، مواد سرطانزا در جریان پختن گوشت قرمز در حرارت بالا تولید می شود.
همچنین، گوشت یکی از منابع اصلی چربی اشباع شده است که با ابتلای به سرطان پستان و سرطان روده بزرگ ارتباط دارد در حالیکه خوردن گوشت قرمز به تشدید عوامل ایجاد کننده امراض قلبی، مانند فشار خون و افزایش سطح کلسترول، منجر می شود.
گوشت قرمز 'به مقدار لازم'
نتیجه تحقیقات موسسه مبارزه با سرطان تایید کننده تحقیقات متعدد دیگری است که پیش از این نیز خطر ابتلای به بیماری در نتیجه مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده را نشان داده اند که واکنش هایی را نیز در میان مصرف کنندگان در پی داشته است..
از جمله تحقیقاتی که اخیر در بریتانیا صورت گرفته حاکی از آن است که انتشار گزارش های متعدد در مورد خطرات مصرف گوشت قرمز باعث شده است تا ده درصد از مردم مصرف ژامبون را، که بخش اصلی صبحانه سنتی بریتانیایی ها محسوب می شود، به طرز قابل توجهی کاهش دهند.
دکتر باری پاپکین، استاد دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا، تاکید دارد که باید در رژیم غذایی آمریکاییان، مقدار مصرف انواع گوشت قرمز به طرز قابل توجهی کاهش یابد و مصرف کنندگان حتی الامکان از مصرف گوشت های پردازش شده و نمک سود و همچنین چربی های اشباع شده خودداری ورزند.
در عین حال، دکتر پاپکین گفته است که مصرف مقدار مناسبی گوشت قرمز برای حفظ سلامتی لازم است و دکتر مارک واهلکویست، متخصص تغذیه در دانشگاه موناش استرالیا نیز مصرف حدود 30 گرم گوشت قرمز در روز را منبع مناسبی برای تامین مواد مورد نیاز بدن می داند.
به گفته دکتر واهلکویست، فواید مصرف این مقدار گوشت قرمز تازه و بدون چربی بیش از زیان آن است.
در واکنش به گزارش اخیر در مورد مصرف گوشت قرمز، اد یونگ، پژوهشگر موسسه خیریه تحقیقات سرطان شناسی بریتانیا، گفته است که تا کنون دو پژوهش عمده ارتباط مصرف گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده با انواعی از سرطان را نشان داده است.
به گفته وی، این تحقیقات به معنی آن نیست که هرگز نباید ژامبون یا همبرگر خورد بلکه شواهد به دست آمده نشان می دهدکه کاهش مصرف این مواد غذایی، خطر مرگ در اثر ابتلای به سرطان و بیماری های قلبی را کمتر می کند।
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۱۶/۱۳۸۸ ۰۳:۳۲:۰۰ بعدازظهر 0 بحث تکميلي
جوجه ها می توانند تا 3 بشمارند
ارسالي از سوي knowclub در ۱/۱۶/۱۳۸۸ ۰۳:۲۹:۰۰ بعدازظهر 0 بحث تکميلي