شنبه، شهریور ۲۵، ۱۳۸۵

چاي سبز و اثرات درماني آن

تحقيقات نشان مي‌دهد نوشيدن مرتب چاي سبز مي‌تواند در پيشگيري از بيماري‌هاي سختي همچون انواع سرطان‌ها موثر باشد.
به نوشته جديدترين شماره نشريه پزشكي "طبيب"، چاي سبز حاوي مواد تركيبي به نام "فيتوكميال" و "پلي‌فنول" است، كه اين تركيبات از انواع "آنتي اكسيدان‌ها" كه تركيباتي با قابليت ضدسرطاني هستند، به شمار مي‌روند.
يكي از علل اصلي و مهم بيماري‌ها و حمله‌هاي قلبي وجود كلسترول بالا در خون است و چاي سبز با توجه به تاثير آن در كاهش كلسترول خون مي‌تواند از احتمال حملات قلبي بكاهد.
اين نوع چاي ،حاوي ماده‌اي به نام "فلورين" است كه اين ماده سبب استحكام ساختارهاي دروني دندان‌ها شده و به جلوگيري از پوسيدگي و تخريب آنها كمك مي‌كند.
چاي سبز به عنوان يك نوشيدني گياهي نوعي آرام بخش نيز محسوب مي‌شود.

منبع :،خبرگزاري جمهوري اسلامي

هیچ نظری موجود نیست: