1 -چغندر: دكتر باودن (متخصص تغذيه و مولف كتاب 150 عددازسالمترين غذا هاي روي زمين) مي گويد: چغندر را اسفناج قرمز در نظر بگيريد. زيرا كه چغندر يك منبع غني از folate و رنگدانه هاي قرمز طبيعي بوده و مي تواند ضد سرطان باشد .
نحوه مصرف: به صورت تازه، خام و به عنوان يكي از اقلام ثابت سالاد مي تواند مورد مصرف قرار بگيرد. حرارت دادن چغندر باعث تحليل قدرت آنتي اكسيدان آن مي شود.
2- كلم: مملو از مواد مغذي مانند sulforaphane (ماده اي شيميايي كه باعث تقويت آنزيم هاي ضد سرطاني مي شوند) است.
نحوه مصرف : سالاد كلم به شيوه آسيايي ها يا به عنوان چاشني داخل ساندويچ ها .
3- كاهوي سوئيسي: سبزي برگ پهن بسته بندي شده با خواصي شبيه به هويج در مراقبت از چشم ها .
نحوه مصرف : به صورت ريز ريز شده و تفت داده شده در روغن زيتون
4-دارچين : مي تواند در تنظيم قند خون و كلسترول موثر باشد.
نحوه مصرف : درون قهوه يا سوپ جو
5-آب انار: يك ماده عالي براي فشار خون و مملو از آنتي كسيدان ها .
نحوه مصرف: تنها آن را بنوشيد
6- آلو خشك : اين ماده داراي تمامي خواص آلو واقعي است به علاوه سرشار از آنتي اكسيدان ها هستند.
نحوه مصرف: آنها را در لايه هاي نازك بپيچيد و طبخ كنيد
7- تخم كدو : مغذي ترين بخش كدو است و پوشيده از منيزيم است. داراي بالا ترين سطح مواد معدني است كه خطر مرگ زودرس را كاهش مي دهد.
نحوه مصرف : مانند اسنك آنرا كباب كنيد (بو بدهيد) يا آن را درون سالاد بريزيد.
8- ماهي ساردين : دكتر باودن آنها را « غذاي سلامتي درون كنسرو » مي نامد. آنها سرشار از امگا 3 هستند و حقيقتا فاقد جيوه مي باشند همچينين منبعي غني از كلسيم هستند. ساردين در عين حال داراي آهن ، منيزيم ،فسفر ، پتاسيم ، روي ، مس و منگنز مي باشد همينطور اين ماده غذايي منبعي سرشار از ويتامين هاي B است.
نحوه مصرف : بسته هاي سادريني كه در روغن زيتون يا روغن سادرين هستند را انتخاب كنيد.
مي توانيد آن را به تنهايي ، يا مخلوط در سالاد ،به همراه نان توست ، با سس خردل يا سس پياز به عنوان چاشني ميل كنيد.
9-زردچوبه : « فوق ستاره ادويه جات » . زرد چوبه داراي مواد ضد فساد و ضد سرطان است .
نحوه مصرف : قابل تركيب با املت تخم مرغ يا در هر بشقاب سبزيجاتي است.
10-زغال اخته منجمد : درست است كه انجماد باعث تحليل رفتن برخي مواد مغذي درون ميوه و سبزي مي شود ، اما انجماد زغال اخته باعث مي شود تا در تمام طول سال آن را بدون آنكه فاسد شود در دسترس داشته باشيم.
نحوه مصرف : درون ماست يا چاشني شكلات شيري تركيب كنيد و مغزبادام له شده را به آن بيافزاييد.
11-كنسرو كدو: يك سبزي با كالري پايين كه فيبر و ويتامين A بالايي دارد و باعث سيري شما با كمترين مقدار كالري ممكن مي شود.
نحوه مصرف : با قدري كره، دارچين و مغزگرده تركيب كرده و ميل كنيد
نحوه مصرف: به صورت تازه، خام و به عنوان يكي از اقلام ثابت سالاد مي تواند مورد مصرف قرار بگيرد. حرارت دادن چغندر باعث تحليل قدرت آنتي اكسيدان آن مي شود.
2- كلم: مملو از مواد مغذي مانند sulforaphane (ماده اي شيميايي كه باعث تقويت آنزيم هاي ضد سرطاني مي شوند) است.
نحوه مصرف : سالاد كلم به شيوه آسيايي ها يا به عنوان چاشني داخل ساندويچ ها .
3- كاهوي سوئيسي: سبزي برگ پهن بسته بندي شده با خواصي شبيه به هويج در مراقبت از چشم ها .
نحوه مصرف : به صورت ريز ريز شده و تفت داده شده در روغن زيتون
4-دارچين : مي تواند در تنظيم قند خون و كلسترول موثر باشد.
نحوه مصرف : درون قهوه يا سوپ جو
5-آب انار: يك ماده عالي براي فشار خون و مملو از آنتي كسيدان ها .
نحوه مصرف: تنها آن را بنوشيد
6- آلو خشك : اين ماده داراي تمامي خواص آلو واقعي است به علاوه سرشار از آنتي اكسيدان ها هستند.
نحوه مصرف: آنها را در لايه هاي نازك بپيچيد و طبخ كنيد
7- تخم كدو : مغذي ترين بخش كدو است و پوشيده از منيزيم است. داراي بالا ترين سطح مواد معدني است كه خطر مرگ زودرس را كاهش مي دهد.
نحوه مصرف : مانند اسنك آنرا كباب كنيد (بو بدهيد) يا آن را درون سالاد بريزيد.
8- ماهي ساردين : دكتر باودن آنها را « غذاي سلامتي درون كنسرو » مي نامد. آنها سرشار از امگا 3 هستند و حقيقتا فاقد جيوه مي باشند همچينين منبعي غني از كلسيم هستند. ساردين در عين حال داراي آهن ، منيزيم ،فسفر ، پتاسيم ، روي ، مس و منگنز مي باشد همينطور اين ماده غذايي منبعي سرشار از ويتامين هاي B است.
نحوه مصرف : بسته هاي سادريني كه در روغن زيتون يا روغن سادرين هستند را انتخاب كنيد.
مي توانيد آن را به تنهايي ، يا مخلوط در سالاد ،به همراه نان توست ، با سس خردل يا سس پياز به عنوان چاشني ميل كنيد.
9-زردچوبه : « فوق ستاره ادويه جات » . زرد چوبه داراي مواد ضد فساد و ضد سرطان است .
نحوه مصرف : قابل تركيب با املت تخم مرغ يا در هر بشقاب سبزيجاتي است.
10-زغال اخته منجمد : درست است كه انجماد باعث تحليل رفتن برخي مواد مغذي درون ميوه و سبزي مي شود ، اما انجماد زغال اخته باعث مي شود تا در تمام طول سال آن را بدون آنكه فاسد شود در دسترس داشته باشيم.
نحوه مصرف : درون ماست يا چاشني شكلات شيري تركيب كنيد و مغزبادام له شده را به آن بيافزاييد.
11-كنسرو كدو: يك سبزي با كالري پايين كه فيبر و ويتامين A بالايي دارد و باعث سيري شما با كمترين مقدار كالري ممكن مي شود.
نحوه مصرف : با قدري كره، دارچين و مغزگرده تركيب كرده و ميل كنيد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر