تحقيقات نشان مي دهد پايين بودن ميزان ويتامين دي , نقش زيادي در ابتلا به سرطان به طور كلي و به ويژه به سرطان هاي دستگاه گوارش دارد .
به گزارش پايگاهاينترنتي ساينس , ويتامين دي كه منشا بسيار مهم ان نورافتاب است , در پيشگيري از بسياري از انواع سرطانها نقش مهمي دارد وبهمين جهت است كه امروزه از نورافتاب در مهار كردن و شكلگيري بسياري از سرطانها در انسان به عنوان يك عامل مهم ياد ميشود.عوامل تعيين كننده ميزان ويتامين دي در بدن عبارتند از نوع رژيم غذايي, نوع منطقه جغرافيايي, ميزان فعاليت بدني و قرارگرفتن در معرض افتاب.بررسيها نشان ميدهد افزايش ويتامين دي در خون, بهميزان 25 نانومول در ليتر, سبب كاهش خطر ابتلا به سرطان بهميزان هفده درصد و كاهش مرگ ومير ناشي از سرطان به ميزان بيست و نه درصد ميشود.مصرف هم زمان اين ويتامين با كلسيم , همچنين سبب كاهش ميزان شكستگي و پيشگيري از ابتلا به سرطانهاي روده بزرگ , سينه و تخمدان ميشود
به گزارش پايگاهاينترنتي ساينس , ويتامين دي كه منشا بسيار مهم ان نورافتاب است , در پيشگيري از بسياري از انواع سرطانها نقش مهمي دارد وبهمين جهت است كه امروزه از نورافتاب در مهار كردن و شكلگيري بسياري از سرطانها در انسان به عنوان يك عامل مهم ياد ميشود.عوامل تعيين كننده ميزان ويتامين دي در بدن عبارتند از نوع رژيم غذايي, نوع منطقه جغرافيايي, ميزان فعاليت بدني و قرارگرفتن در معرض افتاب.بررسيها نشان ميدهد افزايش ويتامين دي در خون, بهميزان 25 نانومول در ليتر, سبب كاهش خطر ابتلا به سرطان بهميزان هفده درصد و كاهش مرگ ومير ناشي از سرطان به ميزان بيست و نه درصد ميشود.مصرف هم زمان اين ويتامين با كلسيم , همچنين سبب كاهش ميزان شكستگي و پيشگيري از ابتلا به سرطانهاي روده بزرگ , سينه و تخمدان ميشود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر