ايرنا: پژوهشگران دانشکده پزشکي استنفورد دريافتند رژيم غذايي کم چربي که شامل مقادير زيادي ميوه ، سبزيجات ، غلات و حبوبات است ، 2 برابر رژيم هاي متداول امروزي در کاهش چربي بد خون يا LDL موثر است.
نتايج اين تحقيق نشان داد براي کاهش چربي خون نه تنها اجتناب از مصرف چربي ها بلکه مصرف سبزيجات و حبوبات نيز ضروري است. به نظر مي رسد رژيم هاي غذايي حاوي گياهان سبز که شامل سبزيجات ، ميوه ها ، دانه هاي گياهي و آجيل است ، در حفظ سلامت قلب و عروق بسيار ضروري است. در واقع مصرف 5 وعده ميوه و سبزيجات و 6 نوبت غلات در پايين آمدن کلسترول بد خون بسيار موثر است.
سهشنبه، اردیبهشت ۲۰، ۱۳۸۴
براي کاهش کلسترول کاهش مصرف چربي ها کافي نيست
ارسالي از سوي knowclub در ۲/۲۰/۱۳۸۴ ۰۴:۱۳:۰۰ بعدازظهر
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر